Zadar Premuda Ferry Catamaran 2019 price and timetable

# Zadar Premuda Ferry Catamaran 2019 price and timetable

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Comment or Upgrade this article, write a new one. Registration is not required

Updated for Season 2019 - see the picture at the bottom

Na ovim stranicama možete pronaći informacije o redu plovidbe i cijenama prijevoznika Miatrade d.o.o. (miatours)  koji plovi na relaciji Zadar Premuda Silba Olib te Pula Unija Mali Lošinj Ilovik Silba Zadar. Cijene i vozni, plovidbeni red vrijede za 2019 godinu. Službene informacije možete provjeriti na miatours.hr. Karte možete kupiti na prodajnim mjestima svakog od gradova/mjesta na kojima prometuje linija. Popis mjesta za kupnju možete provjeriti na miatours.hr/prodajna-mjesta Mmaksimalna dopuštena prtljaga iznosi 20 kg po putniku i to besplatno. Kućni ljubimci smiju se prevoziti samo ako ne predstavljaju opasnost ili smetnju za putnike ili brod. Flota brodova s kojima raspolaže Miatrade d.o.o. su brzi brodovi Katamarani Princ Zadra duljine 38 metara kapaciteta 300 putnika i Mala sirena duljine 26 metara kapaciteta 180 putnika. Trajekt (Ferry) ne prometuje navedenim rutama.

Zadar Premuda Brod 2019 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala